Onze sponsoren

Waar zouden wij zijn zonder sponsoren? Heel erg bedankt voor de steun. Wil je het AZ museum ook helpen? Mail of bel ons.

Stoop Groenvoorziening werkt aan een verzorgde buitenruimte

Stoop is een dienstverlenend familiebedrijf dat een allround servicepakket aanbiedt op het gebied van groen in de openbare ruimte. Met gecertificeerd personeel, hoogwaardig materieel en een gezonde no-nonsense mentaliteit werkt de onderneming vol enthousiasme aan een mooie groene leefomgeving in de regio Noord-Holland.

TravelXL Reisbureau Mukro, het reisbureau van Krommenie en Assendelft!

Met reeds 50 jaar ervaring is TravelXL Reisbureau Mukro een begrip in Krommenie en Assendelft en zelfs ver daarbuiten. Ons team met 5 vaste werknemers staat voor u klaar en biedt u een hoog serviceniveau en een uitgebreide bestemmingskennis. Niet voor niets is ons motto: “Uw vakantie is onze ervaring waard”.

Experion-IT

Experion-IT is een jonge en dynamische ICT onderneming die met name gespecialiseerd is in het inrichten/herinrichten en het waar nodig verbeteren van Microsoft Windows georienteerde bedrijfs infrastructuren door middel van gedegen kennis en consultancy van Microsoft Windows software.

Van de Giesen Makelaars

Van de Giesen Makelaars biedt u service, vakbekwaamheid, discretie en kennis van de regio. Wij zijn een actief makelaarskantoor. Door onze ruime ervaring in de onroerend goed markt en gedegen vakkennis zijn wij in staat zeer efficient te werken.

Bestel online je gereedschap bij Straatgereedschap.nl

Snel en eenvoudig bestellen
De zekerheid van Straatgereedschap.nl
Makkelijk zoeken en bekijken
Direct een overzicht van uw bestelling